ScottishFold.K-E.TOP

Політика конфіденційності

СПД ФОП Лебединська в особі Лебединської Ю.О. гарантує захист Ваших персональних даних.
Лебединська Ю.О. є власником та правовласником всіх авторських прав на проект K-E.TOP,
власником торгової марки Katrin-Elizabeth®, власником дизайн-студії тм Katrin-Elizabeth®.
Додаткова інформація:
сайт дизайн-студії - www.Katrin-Elizabeth.com,
сайт проекту - K-E.TOP, електронна пошта проекту - info@k-e.top .
Переписка є конфіденційною та не підлягає розголошенню жодною зі сторін.

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Заповнивши цю форму зворотного зв'язку,
я погодився (погодилася) на обробку всіх наданих мною персональних даних на умовах, передбачених нижче.
Роблячи замовлення на надання послуг або запит на отримання інформації,
відповідно до Закону "Про захист персональних даних» №2297-VI від 01 червня 2010,
я даю дистанційно свою письмову згоду на обробку всіх наданих мною персональних даних будь-яким не забороненим законом способом в наступних цілях:

  • з метою оформлення заявки на надання послуг;
  • з метою укладання договору на надання послуг;
  • з метою отримання замовлених послуг;
  • з метою отримання інформації за запитом через форму зворотного зв'язку;
  • з метою отримання спеціальних пропозицій від дизайн-студії тм Katrin-Elizabeth®;;
  • метою отримання інформації та новин від дизайн-студії тм Katrin-Elizabeth® та статистичного аналізу.

Я повідомлений (повідомлена),
що власником бази персональних даних є Лебединська Ю.О.
(правовласник всіх авторських прав на проект K-E.TOP,
власник торгової марки Katrin-Elizabeth®, власник дизайн-студії тм Katrin-Elizabeth®).
Додаткова інформація про власника:
сайт дизайн-студії - www.Katrin-Elizabeth.com,
сайт проекту - K-E.TOP, електронна пошта проекту - info@k-e.top .
Цим я підтверджую свою обізнаність про право доступу до своїх персональних даних, про право вимагати внесення до них змін або припинення обробки моїх персональних даних за електронним запитом на електронну пошту info@k-e.top



Ідея проекту та усі матеріали проекту K-E.TOP, які розміщені на цьому інформаційному ресурсі, є авторськими та заборонені до копіювання та використання без письмового дозволу власників ресурсу. Особи, які порушують авторські права, будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.
Правовласником всіх прав є компанія Katrin-Elizabeth®
Katrin-Elizabeth ® - офіційно зареєстрована торгова марка. Всі права захищені.